FOLLOW MY INSTAGRAM

Mohon Maaf kerana kurang mengemaskini blog
atas faktor kekangan masa.

Untuk mengetahui produl-produk /promosi /testimoni terkini...

sila FOLLOW INSTAGRAM
http://instagram.com/kamarulcities .


Atau SEARCH "kamarulcities" dan page "stokis putrajaya" di Facebook .

TQVM

Friday, November 6, 2015

Tuesday, September 22, 2015

TAHNIAH VITAGEN...


Tahniah Vitagen kerana telah terpilih menjadi minuman pilihan ramai pada tahun 2015. Brand yang telah terkenal sejak 40 tahun yang lalu. 

Meskipun banyak brand-brand baru yang muncul bak cendawan tumbuh, vitagen masih mampu bertahan sehingga kini. Tahniah Vitagen!!! #kipidap

Untuk tempahan vitagen... sila hubungi kamarulcities...
Kamarul 0193488789 / Ct 0193606233

1 botol RM1
5 botol RM4

Penghantaran percuma Putrajaya...bila
PERCUMA untuk Lembah Klang...weekend sahaja...minimum 150 botol (30 pek)

Tuesday, August 25, 2015

Testimoni Pengguna Jus Mutiara Kaseh...

RM55 sahaja
Penghantaran percuma sekitar Putrajaya

Jangan berlengah lagi
Buat temujanji anda sekarang
Untuk sihat, cergas, cerdas sentiasa

Sihat rahim... sihatlah diri
Mereka sudah... anda bila lagi
Bertindaklah sekarang...

Sakit dalam perut...

Berpantang...sakit tumit...buasir...
Kulit berseri-seri...
Sakit tumit...sakit lutut...
Menyuburkan rahim...mengandung...
Sakit tumit...kencing tidak lawas...
Sakit tumit...




Pati Delima Gulsan


Monday, July 13, 2015

Friday, July 3, 2015

Raya Raya Raya...

Semua orang dah sibuk tayang kuih raya. Banyaknya kuih raya. Macam-macam warna, bentuk, rasa dan harga. Ct punya apa yer... jeng jeng jeng.

Macam blur jer gambar nie kan. Haaa itulah gambar agar-agar kering yang sedang dalam proses mengering. Tiga warna, tiga rasa. Lemon-kuning, rose-merah dan pandan-hijau.

Jap jap jap... bukan itu saja tau. Ada dua lagi warna yang Ct terlupa nak ambil gambar iaitu putih dan ungu. Putih-laici dan ungu-ribena. Comelkan. Selera anak-anak gitu. Semoga panas di siang hari mempercepatkan proses pengeringan. Amiinnn... 

Biskut raya nanti kita cerita yer. Baru 16 Ramadhan kan. Jom kumpul pahala banyak-banyak dulu. Baru seronok raya. Baru betul namanya kemenangan. :)

Harga mampu milik (Gila-gila Raya 1436H)


 Bayar RM250 sahaja

Tempah sekarang. Terhangat di pasaran. Harga asal RM3++.
Lasak jangan ceritalah. Tengok gambar kat atas tu pun dah tahu. Ct sendiri guna. Memang rekomenlah. Kawan-kawan Ct dah borong, anda bila lagi. Nak tunggu harga naik balik? Ikutlah...



Tengok kat atas tu. RM4++ kan. Ct sendiri pun tak beli. Tapi masa raya nie Menang buat gila-gila (ada masa-masanya). 

Terlebih stok kot. Biasalah berniaga nie, bila borong banyak senang dapat murah. Mungkin itu puncanya. Ahhh tak kisah lah. Janji kita pengguna untung. Jadi pengguna bijak. 

Percaya tak harganya hanya RM280 sahaja. Haaa... apa tunggu lagi. Murah dah nie. Kang dia mahal balik kang, tak dapat den nak nolongnya. Jangan kata Ct tak cakap lak yer.

Kegunaannya memang serba boleh. Sama-sama lasak macam kakak dia kat atas tu (Vitro Amber). Memang cantiknya kepada yang guna meja makan kayu ker, hitam ker, gelap-gelap gitu. Menyerlah betul periuk nie atas meja. Lepas masak terus hidang. Tak habis masuk peti sejuk. Bila nak makan keluarkan dan panaskan. Senang yang amat. Tak perlu nak keluar masuk pinggan mangkuk. Jadi, apa tunggu lagi. Jangan fikir lama-lama...

Gila-gila raya 1436H

Selamat Berpuasa semua kawan-kawan...
Puasa elok-elok tau..
Jangan tong-tong hehe...tak baik...
Allah nampak tau.

Anak-anak yang baru nak belajar puasa tu...
Tahniah dan syabas diucapkan.
Biar setengah hari atau suku hari sekalipun, adik patut berbangga kerana berjaya mencuba (Tepuk bahu sikit :D)
Mana tahu... tahun depan dapat puasa penuh
Amiinnn.

Sorrylah lama tak upload aktiviti. Terlalu aktif diluar maya lah pula. Senang sebab Ct memang suka COD. Face to face dengan pelanggan nie lebih mesra. Nak tanya apa pun senang. Semua depan mata. Anyway, Ct nak kongsilah harga-harga gila raya nie...

 Beli 3 pek Vitagen Biasa percuma 1 pinggan.

Comel sgt, dan memang memotivasikan anak-anak yang berpuasa. Paling Ct tak tahan, lain anak lain warna. Wahhhh.... meriahnya meja makan.




Bayar RM85 dapat 3 set.

1.1liter, 2 liter dan 2.5 liter. Tahan lasak. Berbaloi-baloilah membelinya.



Bayar RM62 dapat 2 set.

Tahan lasak juga. Senang sangat siapa yang ada. Dari dapur terus ke meja makan jer. Jimat mangkuk jeluk (lauk). Nak panas mudah, nak masak pun mudah. Tak perlu nak alih-alih mengotorkan periuk ke, kuali ker, bekas menghidang ker. Senang bangat.


Thursday, May 14, 2015

BELI 2.5L PERCUMA 0.7L menang glassware


BELI 2.5L PERCUMA 0.7L

HANYA RM69.60 RM62 sahaja (Raya Sale)

TAHAN LASAK

BOLEH MEMBAKAR KEK, MEMANGGANG AYAM, MEMANASKAN MAKANAN...

SELAMAT DI DALAM MICROWAVE

CANTIK DIGUNAKAN DI MEJA MAKAN

Harga baru JMK



Assalammualaikum wbt.

Dimaklumkan...
harga baru JMK
seperti di atas.

Ceewah.. formal pulak dah kan hehe... Inilah harga baru yang Ct dapat daripada pembekal. Kusss semangat. Ct pun terkejut. Tapi demi kesihatan... Bila difikir2kan, berapalah RM55 ini jika nak dibandingkan dengan kos rawatan Hospital/ Klinik hari ini. Betul tak? Sekali masuk jumpa doktor jer sekarang RM50 pun tak cukup kan.

Ini untuk COD sahaja tau.
Special delivery sekitar kawasan Putrajaya. 

     Harga termasuk pos seperti berikut...

     1 botol = RM60 (s) / RM65 (ss)
     2 botol = RM105 (s) / RM115 (ss)
     3 botol = RM150 (s) / RM160 (ss)

Saturday, April 25, 2015

Geraham bongsu

Maaf yer blog. Lama kita tidak bersua berbicara. Sibuk sgt dgn urusan dunia yg tidak terkira. Mana nak jd isterinya, nak jd ibunya, nak jd pelajarnya, nak jd pekerjanya, nak jd kulinya, nak siapkan tempahannya, nak buat delivery nya, nak buat sales nya, nak layan perangai 1001 pelanggannya...

Tup tup tup badan dah hantar signal. Sejak 2 minggu lalu, badan seram sejuk, panas dalam...telinga tu mcm berasap jer rasa, telinga berdengung, kelenjar di tekak membengkak, kepala sakit sehingga bacaan bwh tekanan darah naik sehingga 130. Sebelum tu mcm2 test dah buat. Tonsil -ve. Demam -ve. High blood pressure -ve. Rupanya jantung xrehat. Bila dah rehat, sakit masih ada. Last2 sendiri buat diagnosis.

Gigi... Ya! Aku sakit gigi. Rasanya lah. Sebab punca kesakitan adalah di rahang. Rahang ada gusi. Rahang dekat dgn telinga. Ia kot... Keputusannya, hanya ditangan doktor. Jom jumpa!

Doktor biasa sudah. Result -ve. Hari nie nekad gi klinik gigi wpun suami gelak. Katanya mana ada orang tumbuh gigi geraham bongsu pada usia 35 tahun. Ahhh lantak. Nekad. Yg penting cuba dulu.

Sampai di klinik, dalam kesakitan dan keseorangan, byk perkara lucu terjadi. Yg paling kerap, lupa nak scan nombor. Bayangkan orang yang kemudian pun dah balik. Hahaha... Yg jaga kaunter tu siap panggil nama dan pesan 'bila puan dah scan tolong pastikan nama hilang dari scrin'. Masalahnya xscan pun. Mana nak hilang nama tu hihi... Sakit telinga nie membuatkan ct mcm blur. Mcm lupa apa anak buat. Mcm xdengar apa yg di cakapkan. Kesian ct lama menunggu (salah sendiri)...kesian lagi adik2 kaunter klinik gigi KKPJ P9. Maaf yer...

Ct dpt bilik 17. Akak sebelah dpt bilik 18. Nak cabut gigi tp bengkak. So, xblh cabutlah. Dpt MC. Bilik 17 hampeh. Awak dah sakit mcm org dungu. Doktor blh bg pain killer dan antibiotik jer huhu. Nasib baiklah ada driver. Klu tak mahu ke tasik ku bw kereta tiada perasaan. Mujur apa doktor tu bebelkan mcm dgr xdgr jer. Rasa sakit tu lagi menyerlah utk dirasai. 

Ubat2 semua utk seminggu jer. Lepas tu kena jumpa balik untuk pengesahan surut bengkak sebelum dirujuk ke HPJ untuk operate. Tiba2 jadi takut. Tambah2 bila baca perkongsian pengalaman di web2 sama ada di Malaysia ataupun di luar negara. Dalam diri ini hanya mampu berserah...

Tp kerja tetap kerja. Mmg kena kerja. Bila sibuk xsesiksa sakitnya bila free. Tambah2 pula baru lepas habis exam nie. Mmg terasa sgt2 sakit nie. Bila nak start buat kuih raya nie. Mak pak dah tanya. Aduhhh.... Gigi adik manis. Cepatlah baik. Xyah kita operate huhu..

Monday, March 9, 2015

Katalog Marble Stone Cookware Collection

http://www.menang.com.my/katalog/AzMarble/index.html#/0
Click picture to know more...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VITAGEN

VITAGEN

PATI DELIMA GULSAN

PATI DELIMA GULSAN

OLIVE OIL

OLIVE OIL
(Extra Virgin)

CUKA BUAH

CUKA BUAH

MENANG GLASSWARE

MENANG GLASSWARE
Katalog 2014/2015

BAHULU

BAHULU

RAYA COOKIES

RAYA COOKIES

CAKES

CAKES

PAVLOVA

PAVLOVA

HOMEMADE CHOCOLATE

HOMEMADE CHOCOLATE

AGAR-AGAR KERING

AGAR-AGAR KERING

CHEESE CAKES

CHEESE CAKES



Nota Kaki...

Sharing is Caring...
Caring is Loving...

...Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan kepada pengalaman kamarulcities sendiri dan rakan niaga yang kamarulcities percayai.

...Keistimewaan harga yang diberi adalah untuk penduduk Putrajaya khususnya.

...TIADA CAJ TERSELINDUNG untuk semua dan TIADA CAJ PENGHANTARAN bagi kawasan Putrajaya.

...Penghantaran PERCUMA boleh dipertimbangkan bagi kawasan Lembah Klang tetapi tertakluk kepada terma dan syarat.

...Tawaran yang menarik boleh dimiliki semua dengan syarat lokasi penghantaran adalah di dalam kawasan PUTRAJAYA.

...Kamarulcities tidak akan bertanggungjawab terhadap kecuaian agen penghantar (sekiranya diperlukan) setelah segala langkah-langkah keselamatan yang dikehendaki terhadap produk telah diambil.

...Kamarulcities tidak bertanggungjawab terhadap maklumat yang kurang sahih yang tersebar meluas di internet.

...Semua maklumat yang dikongsi bersama adalah hak mutlak KAMARULCITIES CREATIVE COLLECTIONS dan perkongsian tanpa link akan diambil tindakan.
 

Copyright © 2013 Reserved to kamarulcities
Design by Ccicute Design